Jelikož se množily dotazy od lyžařů, kteří využívají námi upravovanou Lomnickou lyžařskou magistálu, zda není nějaká možnost ná tuto úpravu přispět, tak Vám tímto oznamujeme, že už je.
Pro tuto příležitost jsme zřídili transparentní účet u Komerční banky číslo: 123-3427630267/0100. Nápad s kasičkami v hospodách, by letos vyšel tak nějak naprázdno.
Vybrané peníze bychom primárně použili na servis a opravy naší rolby, které je už 13 let a blíží se nám pomalu do puberty, kdy občas začíná "zlobit". Bude potřebovat vyměnit finišer, aby pro vás dál uměla udělat ten nejhezčí manžestr...
Velmi nás zájem přispět těší a je to pro nás důležitá zpětná vazba, že naše práce a úsilí nevychází naprázdno. Věříme, že lidí, kterým jsme vykouzlili "úsměv na rtu" je opravdu hodně. A to je zejména v této době více než potřeba.
Je nutné ještě zmínit, že vedle naší techniky a našeho času na úpravu přispívá Město Lomnice nad Popelkou ze zvého rozpočtu částkou 100 000,- Kč. Bez této podpory bychom jen z našeho zájmu vyjet nemohli.
Nám všem chceme popřát, abychom se v této zimě ještě párkrát svezli.
Všem, kteří se k podpoře připojí, předem velké díky.

TransparentniUcet